вторник, 14 април 2009 г.

Има ли извънземни? (резултат от анкетата)

И както очаквах, да , повечето хора смятат, че те съществуват.
Резултати:

да, има
13 (54%)
не, това са глупости
0 (0%)
може би, не знам
9 (37%)
би ми се искало
2 (8%)

Никой от хората, които гласуваха не мисли, че това са глупости. Хм, това ме кара да се замисля две неща...
Първо, дали хората, посетили сайта умишлено са търсели нещо необичайно (нали това е целта на сайта) и съответно тайнствено, почти мистично... тоест те са хора, които по една или друга причина вярват в други същества, независимо дали са извънземни или не... може би анкетата е някак предвидима... въпреки това има и втори тип хора. Те са тези, които не са много сигурни (9) и тези, които биха искали (2). Тези хора искат да има нещо. Според мен тези хора искат повече вълнуващи неща в живота си и са попаднали тук. За тях имам да кажа едно нещо - тук ще има вълнуващи неща. Така, че не спирайте да мечтаете и да развивате своето въображение.

А за извънземните....

НЛО...

Спорна и дълга тема. Дали има извънземни? Според мен да. Не може да има толкова огромна вселена и баш тук да е единственото място, на което има живот. Невъзможно е това. Може би не са като нас. Може да не са развити до степен на вид мислене. Може да са и много по-развити от нас. Но какво всъщност разбираме ние от "развит". Огледайте се. Човека до вас, в автобуса, от другата страна на улицата, вашата половинка, роднините. Не вярвам всички тези хора да ви се струват еднакво "развити". Едни мислят по един начин, други по съвсем различен. Има много пропаднали, деградирали, хора. Общо взето в днешното общество имаме криво разбиране за това какво е да си развит. Цивилизацията унищожава развиването на човека, като човек.
Извънземни. Хора от друга планета. Същества. Да, според мен има. И искам да ги видя. Да имаме възможността да отидем там и да ги видим. И да има нещо/някой, който да каже: "Ето ги извънземните!". Но отправено към нас. И така ние да се превърнем в това, което търсим. Чуждоземци. А дали ние сме от тук. Замисляли ли сте се. Ами ако ние не сме земляни, а просто същества, които са се пригудили на тази планета. Може би ние сме извънземни. Дали сме от Марс... може би, но може би не. Вярвам, че там има някой. Не знам какъв е, но със сигурност има някой...

7 коментара:

  1. има да кой мислиш е помогнал да еволюираме в хора?

    ОтговорИзтриване
  2. Това за Атлантида ме провокира.. може да пиша скоро за това... ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Ето и за Атлантида: http://sisibest.blogspot.com/2009/05/blog-post_25.html

    ОтговорИзтриване
  4. Трядва да си много ограничен човек, ако си мислиш, че единственият живот е тук на земята в цялата вселена и всичкото.. Нормалко е да има много фълшификати със снимки и видео клипове за НЛО, защото технологията в 21 век ни го позволява, а и от това се прави страхотен бизнес, поради нашумялото явление от доста време. Всъщност НЛО има, както и разкрити доказателства, има хиляди случаи, които са останали неразсекретени, очевидци, които бихте ги приели за луди, затова че са имали някакъв контакт.. Всеки има правото на мнение да си мисли, че е единствен живота тук на земята, защото може би вярва само на очите си или за това, че е приемливо от народа да се смята, че живота е само тук и никаде другаде ( бих си казал о колко ограничено, как се понасяш ) , както в древни времена е било прието вярването, че планетата Земя е плоска и мн. др. нередности.. Живота расте непрестанно и всички, ще се изумяваме от технологията в бъдеще и открития.. През 50-те години малко, след като е била пусната първата атомна бомба над Хирошима Нагазаки 1944г започват първите съобщения от всякакът тип хора по целя свят наблюдавали НЛО , започват и начестени катастрофи на чужди обекти, които са били напълно засекретени, въпреки, че има много очевидци, но народа е бил без право на глас, имало е заплашване със смърт и затвор за разкриване и разпространение на информацията.
    Един от ярките случаи е в Розуел в периода 1947 .там буквално на мястно са измъквали телата от катастрофата на НЛОбект.. имало е аутопсия на телата, както и един жив, които в последствие почива.. никои и никаде от всички тези клипове и снимки, които се предлагат сега по интернет не е достоверен, а е макет.. истинските материали се крият и малко хора разполагат с тях..
    Притежавам много информаци от материали и книги на english събирана от много дълго време.. и сам излякъл съществените моменти, но да ви кажа, че бях поразен от еднаквото описание на хора от различен край на земята за извънземи.. Един достоверен случаи, в които се описва как в Южна Африка , където оцеляват сами на предела на природата, някакво племе споделят за честите срещи с малки съшества, които ги изслвдвали редовно в определени периоди на годината и след това са отлитали в небето , изследвали са тените животни, както и деца. Не малко пъти са заснемани от камерите на Аполо прелитащи НЛО обекти, които после са ги заличавали с твърдението, че някои от тях са отломки, а за останалите не знаят и нищо не могат да кажат.
    Мисля, че се събира някаква информация за живота на земята, но въпроса е - с каква цел ще се използва?

    ОтговорИзтриване
  5. Има ми,ние какви сме.

    ОтговорИзтриване