четвъртък, 7 май 2009 г.

Какво ще се случи на 21.12.2012г. ?

Малко ще е да кажа, че резултатите бяха що годе предвидими. Много хора вече са наясно с датата и с идеите покрай това, какво ще се случи тогава. Ето и резултата на 11-те гласували в анкетата:

Апокалипсис
1 (9%)
Края на света
0 (0%)
Ще преминем в друго измерение
0 (0%)
Света ще се промени тотално
0 (0%)
Нищо няма да се случи
3 (27%)
Не ме интересува
0 (0%)
Нещо хубаво
6 (54%)
Ще се върнат маите
0 (0%)
Ще дойдат извънземни
0 (0%)
Друго
1 (9%)


Имаме 6 човека, които смятат че ще е нещо хубаво. 6/11 е добро. Малко повече от половината са позитивно настроени за датата. А дали наистина ще е така ?

Преди известно време изписах една камара мисли по темата.
Ето линка към нея: http://sisithebest.blog.bg/hobi/2009/04/02/2012-katastrofa.316906

И малка част от постинга:
"
2012... Защо точно 2012... а не 2013 ?! Не звучи ли по-мистично някак.. може би е точно 2012, защото тогава трябва да е, не е някакъв грозен PR... датата не е избрана от някоя врачка, а от хора, цели народи, живели преди нас... преди нашия вид общество. Те са били хора, които са се занимавали най-вече с опознаване на света и те самите... според мен това е по-удачен вариант на живеене.. да разбереш какво си ти, къде си и какво можеш да правиш... безграничност, безграничност в мисленето и действията...
"

Днес пускам и новата анкета... надявам се да има още по-голям отзив :)

6 коментара:

  1. Дадох, своето мнение по въпроса. Мисля си, че не мисля че ще има голям апокалипсис на дадената дата, но всеки е с някакви предобеждения за това какво ще се случи тогава.

    ОтговорИзтриване
  2. Така е, вече почти всеки има мнение... Дали негово, дали наложено от някоя медия... Според мен ще се случи нещо. Може би не точно на тази дата, но обезателно нещо предстои!

    ОтговорИзтриване
  3. 2012г.-мит или реалност?Съвсем скоро ще разберем!Промяната на климата в глобален мащаб,зачестилите цунами сеизмична активност,природните катаклизми,всичко това ме навежда на мисълта,че нещо вече е започнало.Нещо за което са ни предупреждавали от хилядолетия и за което пише във всички религиозни книги.Кристалните черепи и календара на маите искат да ни предупредят за неизбежната промяна,но малцина са тези ,които днес приемат очевадното... Ще видим!Остава още малко до сакралната дата...

    ОтговорИзтриване
  4. нищто вечно няма така че и земята неможе да е вечна

    ОтговорИзтриване
  5. VECHE E 2012 OSHTE MALKO OSTANA DO KRAQ !!!

    ОтговорИзтриване